Снимка БулфотоСистемният подход на МВР срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще има сериозен превантивен

...
Снимка БулфотоСистемният подход на МВР срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще има сериозен превантивен
Коментари Харесай

Цветанов: БСП ги няма да чуят за фалшивите ТЕЛК решения, но не спират да генерират фалшиви новини за всичко

Снимка Булфото

Системният метод на Министерство на вътрешните работи срещу фалшивите ТЕЛК-ове ще има сериозен предпазен резултат. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в отношение към чуването на министъра на вътрешните работи Младен Маринов за подправените ТЕЛК-ове, съобщи вести.бг.

``
реклама 

„ Имахме опция в Народно събрание да изслушаме управлението на Министерство на вътрешните работи за подхванатите дейности за ограничение злоупотребите с ТЕЛК-ове. Системата на ТЕЛК има 700 хиляди български жители. Това като процентно съответствие е някъде към 10 и нараства, когато приказваме за трудоспособна възраст. Това значи, че като параленост към 1989 година процентно хората, които са били с ТЕЛК, са били някъде от порядъка на не повече от 2 % и 2,5%, което е междинното за страните от Европейски Съюз “, сподели още той.  

„ Благодаря за положителната съгласуваност и работа, която има с Министерство на здравеопазването и Министерство на труда и обществената политика. За да може Министерство на вътрешните работи да си свърши своята работа, те би трябвало да разполагат с нужният разбор на зоните и местата, където има най-вече освидетелствани и хора, които употребяват ТЕЛК решенията, с цел да могат да употребяват спомагателни привилегии “, разкри Цветанов.

" Сумата, която годишно обезпечава републиканският бюджет за ТЕЛК е някъде от порядъка на 1, 5 милиарда лева Злоупотребилите лица с ТЕЛК-ове стартират редовно да злоупотребява с други решения ", коментира Цветан Цветанов. 

" Българска социалистическа партия отсъстват от значимото за обществото чуване за подправените ТЕЛК-ове, само че вземат участие в генерирането на подправени вести във всяка секторна политика ", разкри председателят на ПГ на ГЕРБ. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0... (преди 2 минути) Рейтинг: 427 | Одобрение: 177 Няма ги затова няма кой да ви пречи да работите. Какъв ви е зора в този момент? Искате да се върнат? Много ги обичате? ами обичате ги нали сте си лика аналогия. от едно крадливо свърталище сте всички. Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР